HAND THE BALL modtager stor donation til HIV/AIDS-projekt

HTB_RoskildeForeningen Roskilde Festivalen har valgt at støtte HAND THE BALL til et projekt, der er målrettet slumbørn, der kommer fra HIV/AIDS-ramte familier.

Slummens børn vokser typisk op med sygdom, fattigdom og død tæt inde på livet. Slummens børn, der har HIV/AIDS i familien er om muligt endnu ringere stillet. Børnene lever en hverdag med HIV/AIDS tæt inde på livet, og oplever, at de på baggrund af deres sygdom bliver stigmatiseret og udelukket fra deres familier og fællesskaber med fysisk aktivitet. Udover deres sygdom lever børnene i slummen, og har derfor meget små chancer for at skabe sig en tilværelse, der er bedre end sine forældres.

HAND THE BALL har derfor indgået et nyt samarbejde med den kenyanske NGO, KENWA (Kenya Network for Women with AIDS), om at starte et pilotsamarbejde, hvor målet er at styrke slumbørn fra HIV-familier muligheder for at få et aktivt liv. KENWA arbejder i Kenya for at skabe en bedre tilværelse for kvinder med AIDS og deres børn, som sygdommen påvirker. Samarbejdet mellem HTB og KENWA sker, da begge organisationer har et fælles mål om at give børn fra trange kår muligheder for at skabe sig en bedre tilværelse – og give børn ret og mulighed for at være børn.

Vi er meget stolte over Roskilde Festivalens anerkendelse for HAND THE BALL’s arbejde og ser frem til et nyt spændende og meningsfuldt projekt for børn, der i den grad har brug for lidt støtte og glæde i hverdagen.