Bolden

bolden

Den magiske komponent i alle HAND THE BALL’s projekter er den specialudviklede bold, der muliggør og igangsætter den positive mentale, fysiske og sociale forandring, fonden har som mission.

Da vi udviklede konceptet, vidste vi, at bolden skulle kunne leve op til mange skrappe krav. Den skulle være punkterfri og hårdfør, stærk nok til en stenet overflade men blød nok for et barn at gribe. Og den skulle have en størrelse, så børn i alle aldre kunne håndtere den.

Den opgave tog den danske boldspecialist SELECT til sig. Resultatet er en bold af en særlig type hårdføre skumfibre med en overflade af ekstremt slidstærkt syntetisk læder. Perfekt til enhver type overflade og med nøjagtigt den rette konsistens og størrelse.

EFFEKTEN

Bolden har adskillige funktioner i HAND THE BALL  konceptet – bogstavelige såvel som symbolske. På gruppeniveauet er bolden kontaktpunktet og det element, der sætter bevægelsen igang. Og på det individuelle plan træner bolden børnenes motoriske færdigheder, hvilket kan styrke deres tillæringsevne.

Men bolden bærer også en stærk symbolværdi fra velgører til modtager. Som et dagligdags objekt, vi alle kan relatere til og næsten ikke kan forestille vores barndom uden, gør den det “at række bolden” til et barn via CSR investeringer en stærk symbolsk gestus for at række barnet en bedre livskvalitet.